Året som gått – 2016 ??

2016 ett år med både härliga händelser och mindre härliga händelser..

Januari

Vi bytte blogg till denna, vi ställde in tävlingar pga att hundarna var dåliga i magarna, min rygg bråkade och att det var KALLT!

Annars njöt vi att att promenera i snö och njuta i skogen.

Februari

Lillhusse fyllde 16 år ❤. Jag var sjuk och fick ställa in tävling igen. Njöt av skogen och av snö och kallt. Jobbade min sista dag på HMC Sörmland. Vintertränade en hel del i AHA hallen.

 

 

Mars

Startade på nytt jobb! Åkte på tävling tillsammans med Extras bästis Janis och hennes matte! Och i slutet på månaden kunde vi smyga igång uteträningen.

 

April

Jag lyckas vara sjuk igen. Vi har vårstädning på agiltyplanen och i boden. Tjejerna hittar en rå kycklingklubba som luktar urk  i Vilsta. Den lämnas till polisen och vi fick åka en sväng till Strömsholm – dock var alla OK!

 

Maj

Vi tränade agility. Jag tappade lite ork med bloggen. Extra skadade sig på Gurkhoppet i Västerås då hon ramlade av gungan. Och en lång rehabbresa började.

 

 

Juni

Fortsatt bloggtorka, rehabbade Extra och tränade på som vanligt med Dizzy. Klippte ned Dizzy helt eftersom hon efter kastreringen har fått hopplöst med underull.

 

Juli

Vi åkte till Hulahoppet i Göteborg och tävlade med Dizzy. Efter den tävlingen kan jag konstatera att dessa jätte tävlingar inte är så mycket för mig! Det var väldigt varmt och STORA startfält vilket ledde till flera timmars väntan, trött matte, trött hund och tröttfamilj :-/.

 

Augusti

Vi är på väg tillbaka. Extra har fortsatt agilityvila MEN börjar bli sig själv. Envisa behandlingar med massage och laser samt endast koppelpromenader (dock i flexi) har hjälpt till!

 

 

September

Vi fortsätter med massage för Extra och även Dizzy får börja gå regelbundet på massagen. Bästa Kati – till och med Dizzy älskar henne! Vi tävlar KM. Dizzy startar i agility och i ”grenen” allround. Extra får hålla sig till ”allround” – det är en mix av lydnad, rally och agility 😛 Super kul!

 

 

 

Oktober

Vi går en kortkurs i Rallylydnad Extra och jag – hon älskar det! Dizzy får träna vid sidan om och hon älskar det inte lika mycket 😉 Extra tänder mer på Rallyn än vad hon gör på agility medan jag får övertala Dizzy att det är roligt! Vi avslutade lagsäsongen med att i alla fall komma runt! Bra jobbat med tanke på att vi bara startat en enda lagtävling med fullt lag! Safira tillbringade en helg hos oss ❤.

 

November

Vi fortsätter med rallyträning. Dizzy får agilityvila och planen är att den ska vara över vintern. Jobbar på med lite överraskningar till klubben. Såklart massor av skogen!

 

 

December

Vi firar jul och tar långledigt. Gör debut på rallytävling – 2 månaders träning! Vi blev inte diskade men fick inga kvalificerande resultat. Vår kompis blir med valp och vi får skälla lite på en bånglig valpis Clara bus ❤

 

 

Välkommen 2017 – du är efterlängtad! Nu tar vi nya tag och förhoppningsvis kommer vi att sätta igång Extra i agility igen!

Författare: Matte

Matte till två underbara Sheltie flickor! Två huskatter & tre marsvin. Mamma till två fina ungar och fru till en fin gubbe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *