En vecka med träning! :-)

Måndag -vila.

Tisdag – lite trädgårdsträning, lydnad med Flaxa och annars mest vardagslydnad.

Onsdag – kursstart på aktiveringsagility där jag är instruktör men lillmatte får gå med Flaxa, deras första träning tillsammans och det gick så bra! Duktiga tjejer. Flaxa klarade att stanna hos Hedda, jobba med henne och sedan ta lekbelöning! Hedda var osäker på om det skulle gå då Dizzy och Extra bara leker med mig..

Torsdag – lydnadsträning med Flaxa och rallyträning med Extra och Dizzy. Möttes upp med Ingela @aussienouba för träning på klubben. Vi byggde en rally bana avancerad med ca 15 skyltar. Hjälptes åt att titta på varandra i både lydnaden och rallyn. SÅ himla bra träning!

Fredag – bjöd på lite promenader och en väldigt kort stunds trädgådsträning. slalom, position och fjärr.

Lördag – agilitybana 15 hinder passager lite svår för att få koll på vart vi ligger. Slalom ingick, fast bara 4 pinnar. Vissa delar var jätte fina andra delar var tydliga att vi behöver mer tärning på!
Passade även på att plocka fram balansen för att köra igång balansträningen igen – funkade bra.

Söndag – agility banträning. Denna dag byggde vi om banan, hade vissa delar som var samma från igår men gjorde flera bitar enklare för våra småtjejer! Så duktiga. I den här filmen kommer också delar av vår balansträning och slalom 🙂

så klart har vi också fortsatt vår träning gällande vardagslydnaden, dvs lyssna på att stanna och komma osv.
Dagens träning avslutades med gemensam promenad med träningskompis Essie där småtjejerna fick en kort stund HELT lösa. De var jätte duktiga och när det syntes att näsorna började jobba lite mycket 😉 blev det koppel på!

Författare: Matte

Matte till två underbara Sheltie flickor! Två huskatter & tre marsvin. Mamma till två fina ungar och fru till en fin gubbe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *