Det blir inte alltid som man tänkt sig… ❤

I onsdags var jag lite klantig och hällde kokande potatisvatten på mig själv = brännsår på magen. Turligt nog så är de inte ytlig och om ingen infektion tillstöter ska det nog snart vara läkt.. Men nu på måndag (5/6) skulle jag och Dizzy gå en agility kurs, jag har längtat så efter den eftersom jag behöver en liten nytändning i agilityn, men jag har fått lämna återbud 🙁 Vi får titta efter någon annan när det har läkt som det ska.

Jag hoppas att jag ska vara i form att springa på vår lagstart den 18:e juni.

Med Extra har jag idag kunnat köra lite positionsträning och vi kikar lite på högerhandlingen som kommer i avanceradklass även fast vi har ett resultat kvar. Men alla nybörjare och fortsättningsskyltar måste ju tränas in i högerhandling också så det känns som det är bara att köra. Extra var fint fokuserad idag och skällde bara lite grann. Fick tips av en annan sheltieförare att för dem hade extern belöning fått bukt på skällandet provade det och fick mer skällande :-O Vi får helt enkelt fortsätta som vi gör, det verkar ju funka även om det tar tid. 🙂

Har anmält båda tjejerna till sheltie KM nu – Dizzy i agility och Extra i Rally ❤

Sedan i onsdags har vi gått korta extremt långsamma promenader men idag var första dagen sedan olyckan som jag kände att jag kunde knalla på utan att bli helt slut??


Soffmys har vi ägnat dagarna åt ❤


Vi hittade några glada kossor på promenaden i början på förra veckan, Dizzy och Extra blev i alla fall ganska uppspelta ??????

Författare: Matte

Matte till två underbara Sheltie flickor! Två huskatter & tre marsvin. Mamma till två fina ungar och fru till en fin gubbe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *