Sjukstuga

Veckan som gick har det varit sjukstuga här hemma med en sjuk matte. Nu börjar det dock klarna.

Idag var det ungdomsgrupp på klubben så lillmatte var där och körde lite rally med Dizzy då det var det på schemat denna gången. Jag var med och körde me Extra en bra bit bort 🙂 Både lillmatte och Dizzy var jätte duktiga!

Extra fick en genomgång av alla fortsättningsskyltar.

Lite bilder från veckan, då allt jag orkat är att lulla runt i skogen 😀

Rallytävling ?

Idag var det då dags för tävling igen!

Dagens ritning
Jag startade med Dizzy och hon var taggad 😀
Första felet fick vi dock redan på skylt 2 – sitt, runt, sitt eller som Dizzy valde att tolka det sitt, runt, ligg 😛 😀 lika med -10. Efter det tappade jag kopplet och Dizzy började skälla ?Allt som allt -25 för skall. På skylt 12 hade Dizzy glömt bort kommandot sitt (inte heller handtecknet visst hon hur det var)???
Men ändå OK för att vara hon.


Extra då? Hon skällde till någon gång med satan i gatan vad hon var bra! 96 poäng. På skylt 13 fick vi minus två för Extra nos touchade mig och fick en stöt då blev det lite knas. Kul med resultat på antiskall träningen

Eftersom vi var ett gäng från klubben så blev det extra roligt – att dessutom alla (utom jag och Dizzy) icke kvalificerande resultat gör ju saken väldigt rolig

Filmer kommer när jag hunnit redigera och fixa till dem 🙂

Mellohelg ?, fortsättning på apportering och rally

Ikväll vankas finalen på mello ???? Eftersom vi har en stor mellofantast här hemma så var vi på genrepet i går kväll 😀

Tjejerna fick lite kvalitetstid med lillhusse – kanske till alla inblandades förskräckelse 😉

Men jag startade min fredag med att hänga lite med lillmatte i skolan för att sedan ta flickorna och åka till klubben, vi gick i skogen och sedan blev det lite rallyträning. Ställde fram några skylthållare (tomma) – och hittade på allteftersom 😉 En OK träning men med mycket skällande.

Idag då när vi kom hem så blev det klubben igen men långpromenad och sedan byggde jag en liten bana och idag gick det mycket bättre! Förhoppningsvis håller känslan i sig imorgon på tävlingen!


På apporteringskursen har vi gått gång två av tre och faktiskt går det riktigt bra (utifrån våra förutsättningar). Tror nog att vi kan få ordning på det här. Bra tips från vår instruktör, en riktig bruksräv ?

Sheltiepyjamasparty och apporteringskurs ?

Fin besök över helgen. Världens bästa Ella & hennes nya kamrat Tess har pyjamasparty här med oss ❤

Tess är förtjust i våra katter och uppskatta dem mycket 😀 . Ella och Extra har sitt ihop och Ella har otroligt mycket tålamod med Extra.

Tess bjuder upp Dizzy till lek – dock så ganska obesvarat.

En härlig morgonpromenad i skogen i morse blev en bra start på dagen. Då kunde alla knalla på sin egen takt.

?????????…….????

 

Extra och matte har påbörjat en kortkurs i apportering, med start idag – tänkte att vi skulle få till det 😛 och tro det eller ej men Extra tyckte att det var roligt. Matte också! Det är kul att gå kurs och jag fick många bra tips och nu ska vi träna vidare på detta. Tror tom att Dizzy får träna hemma utan kurs 😉

Bästa Birgitta med Lilla och Ulla med Aslan går också kursen ❤❤

Aslan med fröken
Birgitta och Lillan
Lillan och fröken

 

 

 

 

 

 

 

Vi fortsätter helgen med att mysa 🙂