Träning ?

Idag bidde det träning på klubben. Dizzy fick agilitytränng – extremt nöjd hund.  Lite hopp, tunnel och sedan KF på balansen… och den satt!???

Extra fick en fortsättninsbana och den var svår för henne eftersom det tidigt bev långsamt tempo som var lääääänge! ? lite skällig först men sedan släppte det.

Lite träningskamrater som slöt upp gjorde det extra roligt.

Prommenad på klubben före och efter gjorde glada och nöjda tjejer!?

 

Rallytävling Nybörjarklass med Extra idag

Dizzy var också anmäld men efter träningen i torsdags bestämde jag mig för att stryka henne. Det finns ingen mening att tävla om vi bara blir osams.

Bana A- ganska svår bana och som synes så skällde Extra som en galning.. Vi hade också problem med läggande… Det funkade fint på uppvärmningen 😮 Trots det fick vi 72 poäng och med det tog vi vårt tredje kvalificerande resultat och fick RLD N 🙂

Bana B var för oss mer passande. Och jag blev helt förvånad när Extra inte skällde en enda gång! Woho! Sedan fick vi avdrag för att jag styrde henne för nära en skylt och därmed så klev hon lite på den. Lite strul sedan när hon var tvungen att kolla så inte en senare skylt skulle hoppa på henne 😛 😀 Slutresultat 94 poäng 😛

 

Extra med sina fina rosetter 🙂

Hela gänget som klarade RLD N (från EBK) idag och därmed kan flytta upp!