Det går inte alltid som man tänkt sig. ???

Idag är en sådan dag, lillmatte och jag tog tjejerna och gick till skogen. Hade tänkt oss att gå en rejäl promenad. Alla var taggade och glada. ?
Så hoppade Dizzy upp på en sten och Extra skulle också upp. Problemet var att hon inte fick plats så hon gjorde som vanligt försökte gå under Dizzys mage.. ?????men utan att ducka tillräckligt till följd att Dizzy åkte ned. Sedan busade de lite, men bara en korttids och vips så var Dizzy halt.

 

 

 

Bara att knalla hem och kolla igenom henne. Hittade inget men gav henne en lätt massage. OCH som tur var så har hon efter det inte haltat alls. Men det fick allt bli koppel promenad resten av dagen och troligtvis även imorgon även om vi kör flexikoppel .

 

Tisdag och en nollträningsvecka

Till helgen får det helt enkelt bli träning båda dagarna igen. Nu har jag bokat en friskvårdskontroll av tjejerna igen. Planen är att sätta igång dem nu i februari i agilityträning så då kör vi lite koll innan.

Men en sådan vecka så längtar jag alltid lite mer efter att få gå i skogen med tjejerna i dagsljus.

Rallyträning idag ??

 

Perfekt ute tränar dag idag så vi drog till klubben för lite skogen och sedan rallyträning. Två glada flickor och en glad tant 😉

Extras film:

Dizzy ´s film:

Massor med bus i skogen.

Nu softar vi i soffan. Imorgon kör vi träning igen!

Båda tjejerna kommer att få vara med i Fagersta den 11/2 på Rally Nybörjare.

Snömonster ❄⛄

Idag packade lillmatte och jag oss ut och snöröjde. Kanske inte det smartaste jag gjort på länge och nu dunkar det en del i huvudet men det behövdes göras. ?

 

 

 

 

 

Blev ju bra iallafall 😀 Piff & Puff passade på att busa i trädgården medan vi jobbade.

Var sugen på att testa att gå i skogen och tänkte att på klubben är det säkert upptrampade stigar och det var det. Vi kunde gå lite längre! Fluffisarna var så glada ❤