När det inte riktigt blir som man tänkt sig… ?

😛 Så blev det idag på träningen. Med sjunde dagen med spänningshuvudvärk är jag inte direkt på mitt smartaste heller. Men vi fick helt klart till ett fotgående som jag är NÖJD med, sedan började vi leka lite kring fjärren. Stanna kvar i sitt – lägga sig på kommande – stanna kvar (jag slänger ut en leksak) – jag går och ställer mig bredvid (här vill hon studsa upp, därav leksaken) – ett varsågod att ta leksaken. -> swoooosh sa det och så började Flaxa springa mot schäfern som spårade på åkern bredvid…. Tänkte bara valla honom lite ???. Hon sprang INTE hela vägen fram utan kom tillbaka och kunde då släppa det och vi började om övningen OCH då stannade hon kvar och gjorde det jag begärde.

Fast jag började med en promenad med alla tre. Innan träningen, lite utmaningar idag – Flaxa hittade ett spännande spår och pep iväg, när jag försökte springa efter så springer Dizzy och Extra in från varsitt håll framför mina fötter som en jäkla plog – det går inte att springa då kan jag säga. Men Flaxa var duktig tjej och bröt det mysiga spåret.

Efter träningen fick Flaxa en egen promenad, det var väldigt skönt och ibland är det välbehövligt. Då spårade hon inte alls 😀

Under veckan har tjejerna också fått laserbehandling på EskilstunaHundcenter! Skönt sa alla tre!

Eftersom vi tappat bort vår bästa leksak har Carina på EskilstunaHundcenter sytt en ny åt oss ❤

Även lite bilder från igår när vi firade Valborg i skogen