Agilitykurs :-) i dagarna två med lilla Extra!

Klubben anordnar i en hall med Mikaela som instruktör!
Idag var det dag 1 och matte fick flera tankeställare och vi behöver backa på vissa saker – medan annat sitter. Något som var roligt var att jag kunde vara verbal idag och Extra fortsatte att jobba! Många bra tips tar jag med mig – imorgon är det dag två 🙂 Då kör vi igen!

DSC_0229

DSC_0225
Extra & Smilla – inte så ofta Smilla fastnar på kort!

DSC_0227
Annars så sover vi mycket i väntan på våren 😉

Morgonen tillbringades i skogen med båda tjejerna – skönt att bara gå och eftersom Dizzy skulle vara hemma hos husse tråk idag så kändes det mest rättvist att få en ordentlig promenad med dem innan jag åkte. Jätte spännande idag på träningen – Extra var en helt annan hund utan sin mamma. Mycket mer avslappnad och lugn! Skönt att få rå om varandra själva ibland ❤

Författare: Matte

Matte till två underbara Sheltie flickor! Två huskatter & tre marsvin. Mamma till två fina ungar och fru till en fin gubbe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *