? lite smygstart på uteträning

Idag åkte vi till klubben för att känna lite på gräsmattan 😉 den var fortfarande väldigt fuktig och håller inte för någon intensiv träning. Vi körde bara lite kontaktfält eftersom det vart grundförberedande kurs idag och balans uppgångarna inte var inställda ännu 🙂

20160328 (1) 20160328 (6)

Passade även på att träna lite slalomingångar med ett 6 pinnars slalom + ett hopp hinder. Extra var fantastiskt duktig och börjar verkligen driva framåt. Jag testade att ta ett steg ut i vänster slalom och det funkade bra. I höger slalom måste jag fortfarande vara lite långsammare. Men det kommer sig.

Dizzy testade jag mängder av slalomingångar och vad som behövs för att vi ska lyckas 🙂
Lillmatte tog också årets första cykeltur! Hon börjar bli modigare 😻 så det dröjer nog inte innan vi kan koppla loss stödhjulen 🙂 20160328 (10)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *