Flytt på gång

På söndag flyttar vår fina trio, husse & matte är alldeles för allergiska mot hö, spån och halm för att det ska gå längre. De kommer att flytta till ett omplaceringshem och kunna få en ny familj 🙂

Marsvinen  

Buffy född 111111
Buffy är en Rex black and white – hon har ett par vita hårstrån på ryggen. Buffy är mamma till Darla. Båda kommer från en uppfödare i en stad i närheten. Buffy är en mild och väldigt trevlig hona.

 

 

Darla född 120914
Darla är en Rex black and white och dotter till Buffy. En pigg och busig liten tjej som gärna kommer fram och hälsar när hon känner sig trygg!

 

 

Conrad 130224
Kungen är en Nonself chocolat magpie och Heddas marsvin. Hon fick honom dagen innan sin 4 års dag. Conrad är kastrerad för att kunna bo med tjejerna. Han är kung i buren och stortrivs med sitt liv!

Rallytävlingar och agilitytävlingar

Extra har tävlat rally och fått en ny titel, vi är nu uppflyttade i Avancerad och håller på och lär in de momenten. Kul och svårt 🙂

Dizzy har tävlat lite agility, tyvärr så skadade hon sig på tävling i Katrineholm och är för närvarande sjukskriven. Vi får se hur länge den sjukskrivningen blir. Vi håller tummarna för snabb bättring.